Vilkår og personvernserklæringen

Som en følge av ditt medlemskap i Rusfri Oppvekst, og for å kunne administrere medlemskapet (i forbindelse med innmelding, under og etter opphør av medlemskapet), må personopplysninger som du avgir og som Rusfri Oppvekst mottar eller opparbeider som følge av medlemskapet behandles av Rusfri Oppvekst, og våre samarbeidspartnere/leverandører.

Opplysninger som du avgir ved innmelding i Rusfri Oppvekst vil derfor bli registrert i medlemsregisteret og behandlet av Rusfri Oppvekst. I tillegg vil opplysninger som lokllag, kontingent- og fakturering bli registrert.

Rusfri Oppvekst, vil bruke din e-postadresse og telefonnummer for å sende deg informasjon på e-post, SMS, samt eventuelt andre kommunikasjonsmetoder, om medlemstilbud Rusfri Oppvekst tilbyr selv eller via våre samarbeidspartnere.

Dersom du har spørsmål knyttet til medlemsregisteret, ønsker innsyn, ønsker å reservere deg eller be om retting eller sletting, kan du kontakte Rusfri Oppvekst.

Det er Rusfri Oppvekst ved daglig leder som har ansvaret for, og som er behandlingsansvarlig for medlemsregisteret og for Rusfri Oppveksts øvrige behandling av personopplysninger.

KLOPP AS er databehandler og ansvarlig for drift av medlemsregisteret som Rusfri Oppvekst benytter.

Tilbake
XReg - Verktøy for organisasjoner