Vilkår og personvernserklæringen

Vi behandler personopplysninger i tråd med lover og regler i Personopplysningsloven og dine personvernopplysninger vil ikke være synlig for noen andre enn de i organisasjonen som arbeider med medlemsregisteret. Ved å bli medlem i Nei til Atomvåpen sier du ja til å motta vårt medlemsmagasin to ganger i året, samt nyhetsbrev opptil en gang i måneden. Dersom du ønsker å resverere deg mot noe av dette kan du sende en e-post til post@neitilatomvapen.org. Dette gjelder også om du har spørsmål knyttet til medlemsregisteret, ønsker innsyn eller be om retting eller sletting av opplysninger. 

Du kan betale ditt medlemskap via Vipps, via faktura på e-post.

 

Som en følge av ditt medlemskap i Nei til Atomvåpen, og for å kunne administrere medlemskapet (i forbindelse med innmelding, under og etter opphør av medlemskapet), må personopplysninger som du avgir og som Nei til Atomvåpenmottar eller opparbeider som følge av medlemskapet behandles av Nei til Atomvåpen, og våre samarbeidspartnere/leverandører.

Det er Nei til Atomvåpen (ved daglig leder) som har ansvaret for, og som er behandlingsansvarlig for medlemsregisteret og for Nei til Atomvåpens øvrige behandling av personopplysninger. Dine personvernopplysninger vil ikke være synlig for noen andre enn de i organisjonen driver med medlemsarbeid. 

KLOPP AS er databehandler og ansvarlig for drift av medlemsregisteret som Nei til Atomvåpen benytter.

Tilbake